Ja, vad ska man säga...

Vi sitter fortfarande hemma utan bebis, detta börjar kännas tungt psykiskt. Jag vet att jag inte är den första som gått över tiden, men jag ser det endast ur min egen synvinkel i detta nu.
Lite grann har det väl gått framåt, men det är inte så att jag ligger på förlossningen som ni förstår. Jag vet inte varför men jag känner mej liksom lite misslyckad för att det inte sätter igång på allvar, alla andra som skulle ha barn i samma veva, både före och efter oss har redan fått, kul att höra...
Nåväl, det är inte långt kvar hur man än vänder och vrider på det.

Hur som helst, vi kommer antingen sms'a, ringa eller blogga när det hänt nåt. Från och med nu så blir det förmodligen inga mer inlägg innan bebis kommit ut, jag orkar inte gnälla längre. 

På återseende...

Meddelande från flodhästnästet...

Hushållsarbetet fortsätter. Idag blir det till att stryka tvätt och tvätta fönster, inte alla fönster dock ska jag erkänna för det orkar jag nog inte. Sätter det inte igång snart har jag inte så mkt mer att hitta på här hemma, det skulle väl vara att köpa lite fler blommor till balkongen och plantera... Hur stod ni ut, ni som oxå gick över? Jag börjar ju tro att den inte tänkt komma ut alls, att han ångrat sej liksom. Varje dag känns som en vecka...
En sak som jag funderat över är att när den inte kommer ut så växer den ju oxå till sej därinne, så alla små kläder till nyfödd kanske kommer vara köpta förgäves. Inte för att de ligger i drivor, men ändå.

Jag har just nu ett rätt stort problem. Vi har ingen hemtelefon och det verkar som att "vår" 3-mast ligger nere för andra dagen i rad, det går alltså inte att ringa. Så hur jag ska få tag i Olle och en sen en taxi när det är dags, det är en bra fråga...DD+1

Jag döööör snart av värmeslag! Tyckte att regnet i förmiddags var det bästa jag varit med om, men lyckan var kort... Om jag inte fått komma till förlossning på fredag ska jag passa på att köpa en bordsfläkt i samma veva som besöket hos BM, den kommer behövas gravid eller inte.

Idag har jag tvättat 4 maskiner tvätt, tog allt jag kunde hitta, småmattor och allt möjligt för att det skulle bli tungt. Tänkte att den skulle klämmas ut på nåt vis, men det slutade bara i att jag fick ont i ryggen. Men men, nu har vi iaf ren tvätt.

Min ena fot ska få lite tid i rampljuset återigen, den har fått lite bebishull...jag tror att mina operationsärr spricker vilken sekund som helst.Antar att vattnet försvinner efter att bebis kommit...


7:e juni, dagen D

Nä, inte ens en skymt av en värk idag, inte än iaf. Igår kväll var det annat ljud i skällan, efter några timmars ont trodde jag att det var dags, men icke...det bara lade av kort och tvärt. Jag blir så frustrerad när det bara retas med mej och aldrig kommer igång på riktigt, nästa gång hoppas jag att det inte är på låtsas...

Svett, är dagens ord här, det är 28 grader inne i lägenheten och jag har ingen ork att gå ut. Hoppas ni har det bättre, nu ska det borras och dammsugas här.

Hej på er!

Imorrn alltså...

Imorrn skall det vara dags säger de, ja vi får väl se...

I morse vaknade jag och fick för mej att vi skulle fara till IKEA och käka frukost, kollade busstider och en halvtimme efter att vi stigit upp satt vi på bussen. Den som känner mej vet att det var snabba ryck för att vara jag ;)

       

Mums, allt detta fick vi för 56 kr! Efter frukost gick vi en sväng och inhandlade det sista till skötbord och fler takhängda gardinstänger, vi for hem kl 12 vilket är tidigare än vi brukar komma dit ;)

Magen i lördags, herrejösses vad stor jag är!hej hej.


Jag är så varm!

Om det är nåt jag inte gillar så är det att vara varm, hellre kall så att jag kan ta på mej nåt. Det äckliga är att värmen går ut i händer och fötter på mej, fyyy säger jag bara! Mina ben och fötter har även svullnat upp så de verkar ha ett eget liv numera...barnmorskan tyckte inte de såg så najs ut, inte alls för att vara exakt.

Vad tycks? Detta är på förmiddag t.o.m, kvällen är ännu värre...


Nu har inte jag världens snyggaste tår så kommentarer undanbedes ;)

Min mage har växt nåt enormt de sista tre veckorna att den påminner om en övermogen finne som kan spricka när som, funderar på att testa att klämma den, då kanske han kommer ut genom naveln ;) Ja, ni läste rätt...jag tror att det är en han nu, sååå jäkla stark och stor att det kan inte vara nåt annat än en mammas lilla pojke ;)
I övrigt har inget hänt, bara förvärkar som fortsätter i vanlig ordning.

5 dagar kvar nu...

Hej svejs.


Upprepning

Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 0 fulla dagar (v39+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 jun 2011
Du har 6 dagar kvar till beräknad förlossning.

Var hos BM idag, hon sade att min mage var full av bebis, antagligen inte så liten...
RSS 2.0