Det är inte lätt

Fy sjutton vad det ska vara svårt att sova nuförtiden, med pust och stånk ska man vända sej i sängen minst en gång i timmen och det är inte lite ont det gör i fogarna. Dessutom säger de att det ska vara ännu värre vid graviditet nr 2, inte för att det på nåt sätt är nära dit, men man blir ju inte så supersugen i detta läget.
Men trots dålig sömn, ont, andfåddhet och annat så är det ju rätt mysigt att gå runt med stor mage och vifta i vädret med ;)

Igår hade jag vår ordförande i huset här för att titta på vår stora spricka i balkongväggen, han sa att i stort sätt alla lägenheter i översta vångingen hade det såhär och att det inte var farligt, mest att det var ett "gammalt" hus och att betongblocken hade satt sej. Lite konstigt tycker jag men han skulle ha pratat med nån som hade kunskap i ämnet, så vi ska nog våga hänga på balkonen i sommar ändå. Så nu ska det göras vårfint där ute, ist för att köpa trall till denna enorma balkong så köpte jag en bambumatta i brunt som täcker en del av golvet iaf, men eftersom man får ha grill på dessa balkonger så ska ju den ha en liten plats och mina stora krukor jag tänkt ha tomater och luktärtor i behöver ju ingen matta, så det ska nog bli bra. Längtar tills det är färdigt!

Nu ska jag nog tvätta nåt fönster på balkongen, hej hej :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0