Det luktar så gott!

Eller doftar kanske det heter... Jag har bakat en banankaka som Olle ska ha med sej till jobbet imorrn, de turas om att ha med fika till fredagsgruppmötena. Jag brukar baka när det är Olles tur och det verkar vara minst sagt uppskattat, jag gillar ju att baka lite mer avancerade saker. Denna gången vart det inte avancerat, den här kakan är bara så sjukt god!! Och godare blir den ju fler dagar som går när den står i kylen och gottar till sej, men denna gången lär jag väl inte få smaka speciellt mkt och vem orkar då vänta på att den ska stå och gotta till sej?!
Just nu håller jag på att göra en rotfruktsgratäng som oxå doftar jättemumsigt, det vart lite sen middag idag ser jag. Kan inte sluta prata mat, är hungrig ;)

Idag på föräldrautbildningen var vi jättetrötta efter dålig sömn, men det var ändå intressant. Det känns liksom lite tryggare nu än innan, alla frågade massor idag så jag slapp vara så aktiv men fick ändå reda på det mesta man vill veta. Annars har vi ju familj och vänner att fråga, men alla svarar olika på allt så vem ska man lyssna på? Alla anser ju att de har rätt ;) Det är nog klokt att använda sitt sunda förnuft och se hurdant barn man själv får. 

Jag har nog inte nämnt det, men vår lille rackare har i flera veckor legat med huvet nedåt som den ska, men nu har den vänt sej så den är i sätesbjudning. Den har några veckor på sej att vända sej själv, men annars kommer de att vända den åt mej i v 36 på SÖS och det låter väl inte så jättekul tycker jag, men hellre det än kejsarsnitt antar jag, vilket det blir om den vägrar ha huvet nedåt även efter vändning.

Jag önskar att ni hade luktskärm! ;) mmmm...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0