Långfredag

När min mormor levde sa hon att när hon var liten så skulle man minsann ha skittråkigt på långfredagen, man fick knappt prata och absolut inte skratta, bara sitta och tänka på tråkiga saker. Det är tur att tiderna förändras ;)

Idag har vi varit i Farsta och handlat, det var extremt lite folk ute för att vara en ledig fredag, kanske sitter folk hemma och har tråkigt ;) Men ojojoj så varmt och härligt väder vi fått nu, det var nästan för varmt att sitta på balkongen och äta middag förut, så jag ska nog se till att få fast parasollet idag. Jag ska oxå plantera några blommor i blomlådan så att det ser fint ut när våra gäster kommer imorrn.

I natt fick jag inte mkt sömn, jag hade förvärkar med inte många minuters mellanrum mellan 01 och 06, lite lagom tröttsamt, så idag har bebis varit jättetrött och lugn. Ett tag vart jag lite orolig, men nu så är krabban igång igen och sprattlar som tur är!

Detta är jag just nu:
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 2 fulla dagar (v33+2).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 jun 2011
Du har 46 dagar kvar till beräknad förlossning.

Herrejösses, 46 dagar kvar...

Nämen om man skulle göra några knop här hemma nu, ett "krya på dej" till min fina mamma först bara, du är det bästa som finns på denna jord! <3


Kommentarer
Postat av: Jenny

Glad påsk! Ja snart är er bebbe här, jösses vad häftigt! <3

PUSS

2011-04-22 @ 22:17:35
URL: http://www.fyraifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0