Onsdag

I förmiddags var det dags för första delen av föräldrarutbildningen, jag vet inte om vi fick reda på så mycket men lite nyttigt var det nog. Imorgon är det andra och sista delen och jag antar att det kommer bli mycket att lära sej då, det är ju faktiskt en himla massa saker vi inte har en aning om nu, så det är skönt att vara bland andra som är lika ovetandes och som ställer lika "dumma" frågor ;)
Olle fick träffa barnmorskan jag gått hos hela tiden idag, hon gav honom en rätt syrlig kommentar om att han faktiskt var välkommen på kontrollerna oxå, det kändes sådär får jag säga...vem är hon att döma honom för att han jobbar mycket nu innan bebis kommer? Jag bryr mej ju inte. 
Sen höll Olle oxå på att svimma inne på utbildningen när det pratades om nålar, han vart alldeles kokhet på ryggen och svettig i pannan, det syntes att han mådde dåligt, hur ska det här gå på förlossningen?! ;) Tur att det är mej det ska stickas i.

Eftermiddagen spenderade jag med att köpa en kaffebryggare, det vart inte så mycket letande för jag inspirerades av mammas bryggare, jag gillar att man tar lös vattentanken och fyller på under kranen. Det vart en tjusig Bosch i svart, mamma har röd så jag härmas inte fööör mycket ;) Nu ska jag bara lära mej att dosera rätt för attans vad svagt det vart vid första testet. Så, nu är iaf kaffeproblemet ett minne blott :) 

Titta så fin...

        


Kommentarer
Postat av: Jenny

Bjuder du på gott kaffe nästa gång :-D Kommer snart då hihi...

Puss på er

2011-04-07 @ 10:24:20
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: jessie

Självklart, ni är så välkomna!

2011-04-07 @ 13:03:26
Postat av: Jenny

ÅÅhhh, svenskt kaffe! Som jag längtar!

Megafikadejt när jag kommer hem?!

Kram!

2011-04-07 @ 14:26:39
Postat av: jessie

Harander, banankaka står i ugnen, tror du den håller sej tills du kommer? ;) Kanske bäst att baka nåt nytt då, men du kan skriva upp att det ska bli en supermegafikadejt!! kram

2011-04-07 @ 19:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0