Pyssel pyssel

I lördags for vi till Farsta för att kika på sladdar till alla de lampor vi sitter inne på men aldrig får upp pga att sladdar saknas eller är fel. Vi fick tag i allt vi ville och mer därtill i en mysig liten lampbutik, vi fyndade 1 par sänglampor på rea för 49 kr styck som kanske inte var lika vrålsnygga som de vi hittade först för ca 1600 kr, men de funkar bra för oss. 
Så nu har äntligen kökslampan kommit upp, lilla fönsterlampan i köket är uppe OCH sänglamporna är på plats, kors i taket! Nu är det bara sovrummets taklampa som vi ska få upp en krok till.

Jag har kommit fram till en tillfällig nödlösning till garderobsproblemet. Byrån vi hade i hallen, den jag tapetserade om, flyttade jag in till sovrummet och lade bebiskläder och prylar i. Den passade aldrig i hallen ändå, nu är det dock väldigt tomt när man kommer hem och inte vet vad man ska lägga sina överflödiga saker på, men gu så skönt att slippa se alla sakerna ligga i hallen och skräpa! Fast vi får nog sätta upp en minihylla för kaffekassan (sparbössan) trots allt.

Har nån förresten ett tips på en bra kaffebryggare? Min gör kallt kaffe... 

Så här blev det i köket


Den lilla kökslampanOlle poserar hur man kan ligga och läsa i sängen numera ;) Lampskärmarna är av svart glas men ser ut som blå i detta ljuset. Helt ok...

Nu ska jag strax lägga mej i sängen och läsa min nya fina kokbok "sött, sweet, dulce" som jag fått av svärföräldrarna :)

Hej då.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Mysigt blidde det! Passade ju kalas med den jag var med när du köpte - de andra med såklart :-)

Vad sa doktorn idag?

Puss

2011-04-04 @ 21:43:09
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: jessie

Hon sa att jag får vänta på provsvar och att min foglossning är fruktansvärd så jag ska hämta ut kryckor imorrn. Sjukskriven på heltid nu...känns konstigt. Möjlighet att ses i Farsta imorrn?

puss ;)

2011-04-04 @ 22:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0