Plan 1 är påbörjad :)

Helt otroligt. Vi for ner till stan idag för att köpa färg, och makalöst nog kom vi oxå hem med en burk! Vi är rätt bra annars på att dra ut på besluten, men vi var bestämda, idag skulle det ske ;) Det blev en väldigt ljus grön färg, i Olles tycke lite väl ljus men jag tänker att det är bäst med en relativt neutral färg. Man kan ju måla om sen om man tröttnar.

Så här såg det ut innan.Och så här såg det ut under kvällen.Det var rätt pilligt att få bort all silikon.Nu har vi spacklat och strykit på ett lager färg, men så glömde jag visst ta kort på det, det mest intressanta... Men det får bli ett när det är färdigt imorgon ist. Det jag såg nu när vi tog bort Stockholmsbilden var att djupet försvann, men vi får se det som så att det ser mindre rörigt ut nu och att det är på vårt sätt, riktigt fint kommer det bli tror jag.

Annars idag så har vi både lunchat och fikat med Ricky (kompis från vbg), och haft Ingrid, Marcus och söta Reidmond här på lite melodifestival. Den sistnämda hade med sej en välbehövlig present, en brödkavel, det tackar vi för!

Efter en dag med smärtsamma steg tar jag och lägger huvudet på kudden, snart är det jobb. Jag lämnar en liten bild för den som är intresserad på min lilla mage, en vecka gammal bild, 22½ vecka gammal.

Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0