Planer

Jag får nog ta & skriva ett inlägg, min mamma ringde idag och undrade om det hänt nåt då jag varken ringt eller bloggat på några dagar ;) Men nej, det har inte hänt nånting, jag har jobbat.

Lördagens middag var jättetrevlig, jag hade tänkt stanna tills de andra skulle ge sej ut på stan men fick ge upp vid kvart över tolv eftersom de hamnade i en livlig diskussion och jag insåg att de aldrig skulle lämna lägenheten ;) De tyckte dock att jag kämpat mej kvar länge.

Söndagen hade vi fullt med planer för men det vart inte så mkt av nåt egentligen, men vi gick till Sonjas grek med Andy - som jobbat lite på Olles jobb - och hans tjej som oxå ska ha barn. Det var god mat som vanligt och trevligt sällskap.

Jag har stora planer för vår lägenhet! Det första som ska göras är att byta ut den hemska Stockholmsvyn vi har över diskbänken, det kommer ske så fort vi kommit överens om en tapet. Jag vill måla om insidan av vår ytterdörr, den är ju helt sjukt ful, den ska bli vit och då kan vi göra om i hallen som Olle vill (tapetsera en av väggarna). Sen har vi ju det här med att lägga mosaikgolvet i badrummet, men frågan är om vi ska göra detta själva, Olle har skickat en offertförfrågan idag på vad det skulle kunna gå på. Annars får vi kanske försöka hitta nån vänlig själ som vill hjälpa Olle då jag inte kan kräla på golvet. Den sista önskningen jag har är att slipa ner golven så att de blir ljusa, bara ha oljad parkett mao.
Allt detta skulle jag vilja ha gjort innan bebis tittar ut, tror nån att det är möjligt?! Jag tvivlar då vi fortfarande inte ens skruvat fast ena klädkroken i hallen till ytterjackorna som hänger på svaj. Men men, man ska väl ha projekt att lägga framför sej när man har bostadsrätt, jag vill bara inte göra allt detta precis innan man ska sälja som många gör, jag vill ha det medans vi bor här. Jag kanske får tillägga att Olle håller med om allt som bör göras, det är inte bara min kravlista ;) Men visst skulle det bli snyggt om detta gjordes?

Nu ska jag äta min fjärde frukt för kvällen och drömma vidare om lägenhetsprojekt, natti :)

Kommentarer
Postat av: Agneta

Oj...det är bra med planer och roligt att göra fint. Olle kan väl alltid fråga sin pappa om hjälp. Ha det jättebra. Agneta

2011-02-03 @ 17:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0