Förvånande trevligt

Ikväll efter jobbdagen skulle Olle på middag med det andra labbet på jobbet för att avtacka en kines som äntligen fått sina resultat, jag fick hänga på & blyg som jag är så tänkte jag att det skulle bli jättetråkigt för mej för att jag inte gillar att prata engelska eller kände någon. Jag hängde mest med för att de skulle käka kinamat vilket jag sällan får njuta av eftersom Olle fick avsmak för detta efter ett besök på en vidrig kinakrog förra året.
Men så fel man kan ha! Det var jättetrevligt och jag var inte den enda som inte var labråtta, en av kineserna hade med sin gulliga fru som nyss kommit hit & det pratades mkt om kulturskillnader kineser & svenskar emellan, men det fanns även en grek, en bengal, en syrian/svensk & två japaner med så vi hade gott om skillnader att prata om. Det var en riktigt trevlig kväll & nu är jag som vanligt mätt efter en massa god mat :)

Imorgon ska jag & Olle ut på stan & kolla på fotoväskor till Olle & kanske hitta en större jacka till mej, min har börjat bli lite tajt över magen, vi kommer säkert hem tomhänta men det är ju trevligt att bara få umgås.

Natti natti
jessie 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0