Idag har det faktiskt hänt nåt...

Jag var hos barnmorskan idag, jag tog lite prover, vägdes och hon kände på magen samt lyssnade på det lilla hjärtat, inte mitt då. ALLT såg bra ut sa hon, och det är så himla konstigt tycker jag för jag är ju så van att det ALLTID är nåt som är fel på mej, speciellt mitt blod. Men så är inte fallet denna gång, mina järndepåer som brukar tyna bort rätt ofta så att jag måste få järn i form av dropp är välfyllda, och då menar jag riktigt välfyllda, det var nåt om att man skulle ligga mellan 7-120 men jag hade 233! Och Hb-värde låg på 135, jag som aldrig varit över 116 i hela mitt liv. Jösses Amalia, konstigare grej har jag inte varit med om... Barnmorskan sa att jag kanske borde vara gravid jämt, men njae jag tror inte det, det är ju inte direkt en dans på rosor.
Jag fick också reda på min blodgrupp som jag inte var helt säker på, jag visste att jag var negativ men nu vet jag att jag är AB-negativ, en ovanlig blodgrupp men jag ska ju alltid vara lite speciell ;) Det bästa är iaf att bebis också är negativ, så några sprutor kommer inte att behövas.
Jag fick mitt moderskapsintyg förresten, så nu har jag bevis på att jag ska bli mamma ;)

I brist på annat kul att göra så har jag startat ytterligare en blogg, tänka sej, jag som skydde allt vad bloggar hette för några veckor sedan. Men nu ska det handla om mat och bakning, jag vet inte hur aktiv jag kommer vara men jag kommer nog ha den lite som en reminder till mej själv för att hålla reda på mina mumsiga recept, så slipper jag sitta & leta på nätet och undra vart det var jag hittade receptet sist. Ni får jättegärna kolla in den iaf, just nu är det inga recept där men det kommer, adressen är mmmmums.blogg.se och det finns inget lösenord på den. Jag kommer lägga en länk här till höger.Jobb snart igen, så jag måste vila huvet på kudden en stund, natti natti!

Kommentarer
Postat av: Inger

Det är ju helt otroligt att dina värden har bättrat sig så!! Sköt om dig och lilla magen!

Kram m.

2011-01-27 @ 22:39:06
Postat av: Jenny

Det är ju fantastiskt att din kropp mår så bra nu - det är du verkligen värd älskade Jess <3

Klappa magen - ses vi snart?

2011-01-27 @ 23:18:32
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: jessie

Gärna Jenny, vad sägs om nästa vecka? Komma hit & fika? jag måste baka banankaka, har bruna bananer som snart vandrar ut genom dörren på egen hand annars :)

2011-01-28 @ 19:03:02
URL: http://nublirvitre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0