Märklig dag...

Det är nästan att jag börjar tro att det är min otursdag idag. På väg från sjukhuset halkade jag på en isig trottoar vid Skanstull och drattade pladask på ändan, en tant kom springandes från ena hållet & en farbror från det andra för att fråga hur det gick. Jag var nog lite chockad och orolig för bebis men fick till slut fram att det gått bra, med lite värk i knäet haltade jag vidare och åkte hem, nu känns det bra i knäet men jag får nog försöka hålla mej på benen i fortsättningen för det skrämde mej...
När jag sen skulle laga mat ställde jag in ett oöppnat paket pasta i skafferiet men missade hyllan och allt åkte ut över hela golvet, ända bort till soffan. Självklart var det var inte nystädat så det var bara till att slänga, är inte så sugen på katthårspasta. Detta kanske inte låter som en stor sak, men jag höll på att börja gråta, haha.
Nu i em har de även skottat taket här på huset, det trista är att all snö hamnat på vår balkong plus att det förstört vår balkongbelysning, alltså denna dagen...

Men för att säga nåt positivt, på ultraljudet såg allt bra ut men vi fick inte reda på vilket kön det blir för den knep på benen. Jag börjar dock tro att det är en tjej bara för att den var lite pryd ;) Det officiella datumet för förlossning är bestämt till den 7:e juni.

Nu ska jag ut i blåsten för att hämta min nylagade mobil :D

Hej hej!

ps. bild kommer sen, hittar inte kameran...

Kommentarer
Postat av: Inger

Uj, uj, det låter inte som en bra dag! Tur att det gick bra med vurpan! Det var ju glashalt ute idag. Halkskydd på, he, he.

Jaså ni vill veta i förväg vad det blir..

Kram m.

2011-01-11 @ 00:06:36
Postat av: jessie

det känns lite tantigt med broddar men det är ju ingen dum sak egentligen..men aj vilken sträckning det vart i mitt lår, känns som att jag tränat stenhårt utan stretching efteråt ;)

2011-01-11 @ 22:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0