Ja, vad ska man säga...

Vi sitter fortfarande hemma utan bebis, detta börjar kännas tungt psykiskt. Jag vet att jag inte är den första som gått över tiden, men jag ser det endast ur min egen synvinkel i detta nu.
Lite grann har det väl gått framåt, men det är inte så att jag ligger på förlossningen som ni förstår. Jag vet inte varför men jag känner mej liksom lite misslyckad för att det inte sätter igång på allvar, alla andra som skulle ha barn i samma veva, både före och efter oss har redan fått, kul att höra...
Nåväl, det är inte långt kvar hur man än vänder och vrider på det.

Hur som helst, vi kommer antingen sms'a, ringa eller blogga när det hänt nåt. Från och med nu så blir det förmodligen inga mer inlägg innan bebis kommit ut, jag orkar inte gnälla längre. 

På återseende...

Kommentarer
Postat av: Jenny Brycker

Upp med hakan gumman. Förstår att det måste vara jättejobbigt för dig nu men plötsligt så händer det och då är denna tuffa tiden som bortblåst ur minnet ( iallafall för en liten stund) passa på och njuta av lugnet( kan jag säga som inte sitter och är gravid i vecka 41!), må så gott och samla dina krafter,,jag tänker på er hela tiden, alla tre!!!

2011-06-12 @ 20:20:34
URL: http://movingdownunder.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tänker på er <3<3<3

2011-06-12 @ 22:14:07
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: sara

snart så kommer bebisen..de lovar jag..har nämligen aldrig hört talas om någon där bebisen aldrig kommit ut ;-)

snart så smäller de :-)

2011-06-13 @ 11:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0