Jag är så varm!

Om det är nåt jag inte gillar så är det att vara varm, hellre kall så att jag kan ta på mej nåt. Det äckliga är att värmen går ut i händer och fötter på mej, fyyy säger jag bara! Mina ben och fötter har även svullnat upp så de verkar ha ett eget liv numera...barnmorskan tyckte inte de såg så najs ut, inte alls för att vara exakt.

Vad tycks? Detta är på förmiddag t.o.m, kvällen är ännu värre...


Nu har inte jag världens snyggaste tår så kommentarer undanbedes ;)

Min mage har växt nåt enormt de sista tre veckorna att den påminner om en övermogen finne som kan spricka när som, funderar på att testa att klämma den, då kanske han kommer ut genom naveln ;) Ja, ni läste rätt...jag tror att det är en han nu, sååå jäkla stark och stor att det kan inte vara nåt annat än en mammas lilla pojke ;)
I övrigt har inget hänt, bara förvärkar som fortsätter i vanlig ordning.

5 dagar kvar nu...

Hej svejs.


Kommentarer
Postat av: Nina

Dina tår är iallafall kortare än stortån... Isabelle var större än Oskar så storleken på magen betyder inte att det blir en pojke! Använd de sista dagarna nu att sitta och dega, det kanske inte blir så mycket av det när bebben kommer :) Dessutom ska den ju komma imorgon! Har du tråkigt kan du ju ringa mej och prata lite. Får inte främmat förrän senare idag. Kramar

2011-06-03 @ 13:21:13
Postat av: Jenny Brycker

ÅÅÅ stackare!!!

Idag är ju dagen D enligt mina beräkningar.......kollar min telefon hela tiden efter sms från dig ;) om du är säker på att det är en kille så stärks min tro att det är en liten flicka....det blir aldrig som man har tänkt sig... var så säker på att Elliot var en flicka att jag var helt övertygad om att det var fel bebis som de la på mitt bröst......Lycka till nu, tänker på er HELA tiden!!!!! krama pappsen från mig och glöm inte att ge lillskrutten en puss från tant Jenny när den kommer ut.....kramar i massor till er!!

2011-06-06 @ 08:58:28
URL: http://movingdownunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0