Oj, jag har tappat bort mej...

Jag har helt glömt av att blogga på sista tiden, men nu så.

Tiden som gått från förra inlägget till nu har varit problemfri, jag har mått bra och magen växer. Men så igår natt vaknade jag vid 3.30 av att jag hade ont i magen, magen var hård och rund som en boll och gjorde skitont till och från och jag badade i svett. Smärtan kom med ca 15 minuters mellanrum först, sen 10 min och när den kom med 7 minuters mellanrum trodde jag faktiskt att jag skulle behöva ringa förlossningen. Vid 6 gick jag upp för att fara till jobbet, det är lite svårt att få in någon annan vid den tiden annars hade jag nog stannat hemma.
Smärtan fortsatte komma och gå men började komma mer sällan och med mindre intensitet. Vid 11 kunde jag sluta jobbet och ringa mvc, de sade att jag förmodligen hade haft sammandragningar/förvärkar, det var väl ungefär det jag hade kommit fram till oxå...men hon sa iaf att vissa får detta och det är inte farligt så länge det inte trycker på och att vattnet inte gått men att jag nästa gång kanske borde ringa förlossningen, men vi hoppas att det dröjer några veckor tills dess... Jag ska iaf till läkaren nästa vecka för att kolla så att allt står rätt till, jag tror inte de gör så mkt men det är säkert bra. Idag mår jag bra och jag fick sova i stort sätt hela natten vilket inte händer ofta (pga en skördetröska som ligger bredvid i sängen).

En bild på magen som togs snart för en vecka sedan, v 26 ½.De säger att det ligger en bebis där inne...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du är såååå vacker Jess <3

Isch, otäckt med smärta! Hoppas du slipper det förrän det är dags.Puss i massor

2011-03-05 @ 21:06:23
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: Nina

Om du tar efter mej så kommer det nog att fortsätta tiden ut. De kallas fär Braxton Hick värkar och är som sagt färverkar. Vissa känner dem inte alls, jag hade skitont i många veckor. Fick t.o.m. hem Nick från jobbet för jag trodde att det var dags i slutet av graviditeten med Oskar :) Här kan du läsa mer om dem: http://se.babycenter.com/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/braxtonhicks/

Hoppas att du inte får för många och att de inte gör för ont. Kramis

2011-03-07 @ 00:30:38
Postat av: jessie

ah men kul att höra hörru du. jag kände igår när jag jobbade och det vart stressigt att det krampade till igen.

2011-03-07 @ 11:37:31
Postat av: Ulrika

Runs in the family! Jag fick Martin att åka från fest i Halmstad till Östra där jag låg på mammas avd för koll på kraftiga förvärkar. Var i vecka 30 tror jag :)Du är så fin, eller ja- magen är fin- resten av dig visar du ju inte ;) Tur jag vet sen innan!

Kram

2011-03-08 @ 21:57:14
Postat av: jessie

Ojdå, jag får hoppas att jag slipper åka in pga dessa förvärkar. Var hos doktorn idag och allt såg bra ut, ska jobba mindre & vila mer sa hon...så det är bara till att lyda.Hehe, jag har tänkt lägga ut nån bild även med huvud och kläder på men det tas visst inga bilder på mej i dagliga livet ;)

2011-03-09 @ 15:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0