Irritaterande

Dagen på sjukhuset var ju helt förgäves, i slutändan fick vi i stort sätt bara en ny tid på måndag, vilket vi kunde fått igår lika väl. När vi kom blev vi runtlotsade tills vi fick träffa en barnmorska på specialistmödravården, hon sa med en gång att jag var där för tidigt, jag hade inte gått tillräckligt långt i graviditeten alltså. Det roliga är att det visste de ju redan igår!
Hon kände iaf efter och konstaterade snabbt att den låg i tvärläge, och säkerställde det med UL. Hon försökte flytta rund den lite lätt och sa att den är otroligt lättflyttad där inne, så den har mkt gott om plats. Vi fick som jag sa en tid på måndag och får KANSKE komma in då, jag måste ringa på morgonen och fråga hur stressigt det är på förlossningen vilket är förståeligt, jag hade inte velat ha en vändning som tog upp mitt rum om jag skulle föda ;)
Nä, detta var onödigt punkt slut. Stackars Olle missar dag efter dag på jobbet...

Jag var ner på affären i förmiddags, det fanns som vanligt superbillig frukt så nu har jag proppat i mej cantaloupe melon och vindruvor så att jag skulle kunna rulla fram, jag kommer verkligen sakna denna butik den dagen vi flyttar härifrån!

Funderar på att dra fram stickorna efter lååååång tids liggande och göra en loose sommarponcho, så...vi får se hur det blir med det, kanske inte ens kommer ihåg hur man lägger upp maskor.

Hej.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Trist när det inte blev som ni tänkt. Men jag tror Olle missar jobbet med glädje när det ändå handlar om er bebbe ;-)

Vi får ringas imorgon igen älskade vän - då ska jag försöka gå undan lite så vi kan prata klart!

Puss

2011-05-12 @ 22:50:18
URL: http://www.fyraifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0