Tycka synd om sej själv...

I några dagar har det varit riktigt jobbigt, bebis ligger så konstigt och sparkar lååångt ut i sidan och trycker upp nåt i mellangärdet så att jag knappt får luft. När alla jädrans sammandragningar håller på känner jag mej typ sjuk och illamående, och dessa kommer mest hela tiden. Ryggen gör skitont och jag vaggar fram som en pingvin när jag tar mej utanför dörren. Idag när jag skulle åka till Farsta tänkte jag för mej själv att jag borde varna allmänheten för den lösa flodhästen som var ute på språng, då mina fåniga tankar avbröts av att en kille i en långsamt förbiåkande bil visslade på mej, så nåt rätt måste jag ha gjort utseendemässigt iaf, men vem visslar på en höggravid svettig kvinna?! ;) Detta räddade dock min dag, så tack för det främling... 

I morgon bitti ska vi till barnmorskan, det är på tiden för sist gång var nästan 4 veckor sedan, hon har haft semester. Jag tror att mina värden ser bra ut, det är väl bara bebis position som ska ordnas till.
Gnäll, gnäll, gnäll...men idag har jag haft en ångestdag, så jag måste få vädra lite.

Kollar på ESC-kvalet samtidigt, herrejösses så uselt! Inte bara låtarna, artisterna och kläderna utan framförallt ljudet!! Det är ju nästan att jag inte kan förmå mej att kolla, urk.

Vi hörs i morgon, nu ska jag pussa lite på katterna.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Med ALL rätt älskade vän <3 SNART är det över! Puss

2011-05-11 @ 06:52:51
URL: http://www.fyraifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0