Möte

Årsstämma, årsmöte, stämma...nej möte vart det nog till slut. Vi i bostadsrättsföreningen skulle ha årsstämma idag, men eftersom några punkter om ekonomin inte kunde tas upp så vart det ett jäkla liv om vad det skulle kallas, det slutade t.o.m. att det i stort sätt avblåstes och ska bli i slutet av juni, helt sjukt. Det var ett gäng gnälliga äldre som redan i förväg hade bestämt sej för att förstöra, såklart hade jag satt mej mitt i denna grupp och blev lite smått irriterad över deras påhopp, ibland befogade men oftast inte.
Det var ändå rätt trevligt att prata lite med sina grannar en stund efteråt, några kom med hit och beundrade vår balkong, och vår närmsta granne stannade här i en timme och berättade om hennes fight mot bröstcancern. Hon har bott hos sina föräldrar fram tills igår, bra tajming nu när vi ska få hem en liten gråtande bebis, men hon höll god min och sa att det nog inte blir några problem ;)

Jag fick mej ingen Pommac igår, undrar om jag ska orka kravla mej ner till affärn och införskaffa idag ist, fortfarande sugen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0