Slutet av dagen

Nån som undrar över hur vändningsförsöket gick kanske...? Jag ska inte dra ut på det och göra en kort historia lång, bebisen hade vänt på sej själv i natt :) Jag tyckte att den var väldigt aktiv och höll på och böka runt, tänkte tanken att den kanske la sej tillrätta men det är ju lite svårt att veta, men jodå så var fallet. Denna gången behövdes alltså ingen handkraft vilket är skönt, om den nu hittat rätt på egen hand så får vi hoppas att den stannar så oxå.

Jag fick lite väl bråttom till tunnelbanan när jag skulle till sös, fick (försöka) springa en bit, och jag vet inte om det är pga detta eller nåt annat men jag kan fasen knappt gå nu! Det gör nåt så vansinnigt ont i fogarna att jag håller på & dö...nästan iaf. Jag hoppas verkligen att det lugnar ner sej tills imorrn, för annars undrar jag om jag kommer kunna ta mej ut öht, är inte speciellt sugen på kryckorna med en dum tumme.

Det blir mkt gnäll nu det sista märker jag, men jag har hört att det är normalt :)

Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 jun 2011
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.


Hej hej.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh vilken solskebshistoria det blev - att h*n vänt sig själv :-) Håller tummen att h*n stannar så!

Exakt denna dag i graviditeten är Tåfisen född <3<3 Annat var det med lillebror som väntade till 41+4.....! Men det kan bli närsomhelst och jag tänker på er hela tiden!

PUSS

2011-05-18 @ 22:09:43
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: Ulrika

Så skönt att höra!

Nu är det inte långt kvar :)Jag gick på kryckor från 4:e månaden med Nova så jag vet precis vad det innebär med ont i fogarna... Inte kul alls. :(Lycka till nu, och glöm inte att vila!Kram!

2011-05-19 @ 09:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0