Små projekt blir stora

Vi skulle inte göra nåt särskilt idag, bara åka till Farsta och hämta ut en medicin och sen åka hit och hämta ut några paket på 2 ställen. Låter som minsta möjliga, men puckoapoteket jag började på hade nästan inga mediciner i lager så då fick jag knalla iväg till ett annat en bit bort. Sen blev det lite mer knallande och handlande och så for vi tillbaka till Hökis. När vi gick av tunnelbanan kom jag på att det ena stället med det viktigaste paketet hade stängt 13 minuter tidigare, attans, men vi fick hämtat de andra iaf. Det som nu blev det stora projektet var för mej att gå, det känns så in i bomben löjligt att det som i normala fall skulle ta max 10 minuter tog för oss nästan 45 minuter idag!

Jag har äntligen hittat plaskdammen som finns här i krokarna, det kommer bli najs att gå dit i sommar och hänga med bebis, kanske svänga ner fötterna i vattnet och ha det bra. Det låg mkt närmare än jag trodde och det var ju positivt, det är tydligen värsta tillhållet för småbarnsföräldrar ;)

Ingen bebis har tittat ut än iaf, trots att jag igår trodde att det var nåt på gång. Vi får tappert vänta och hoppas på att det händer snart.

Nä nu måste jag gå och köpa Pommac, håller på att dö av sug ;)

Hej hej!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Skönt att höra ifrån dig!

Hoppas bebis vill titta ut snart :-) min småkusins flickvän fick sin idag, hon var 5dagar före dig - så kanske din tur oxå snart är kommen <3

puss i massor, tänker på er

2011-05-21 @ 21:30:42
URL: http://www.fyraifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0