Vecka 37

Tiden går snabbt fram, men när jag tänker på att det är 3-4 veckor kvar av detta så känns det ändå väldigt långt kvar...om man ändå kunde få sova en hel natt innan det är dags, för sen lär det väl dröja några år tills nästa gång ;)

Jaha ja, vi var hos barnmorskan i morse och mkt riktigt så ligger bebis helknas på tvären med ryggen nedåt. BM hade så svårt att känna hur den låg att vi smet in i en läkares rum och tjuvkörde med ultraljud när denne antagligen var på kafferast eller nåt ;) Det jag trott var fötterna som sparkat och varit extremjobbigt ute i sidan på mej var visst huvudet och händerna, och "huvudet" visade sej vara knäna...inte undra på att jag inte riktigt förstod hur den höll på där inne :) Det blev nu ganska snabba ryck iaf, jag ska in till förlossningen på SÖS i morgon bitti redan för vändning, eller åtminstonde för konsultation för vad de ska göra med mej, vi fattade inte riktigt... Känns både bra och dåligt att det kom så hastigt, men mest bra.


Ett par händer och en haka skådas här...och ej att förglömma min dubbelhaka ;)

Annars vet jag inte hur proverna ser ut, det tar ett par dagar, men jag har nu gått upp 10 kg. Jösses Amalia tänker en del av mej, men den andra delen är rätt nöjd med "endast" 10 kg ;) Det är väl rätt normalt kan jag tro.

 En bild bara för att visa att jag inte har världens dubbelhaka hela tiden ;) Däremot har min vitiligo spridit sej under graviditeten och syns nu tydligt i ansiktet ledsamt nog.

Nu väntar en lunch av gårdagens hemlagade Delizie, oj så duktiga vi var för det var grymt gott!

Haj haj.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhhhhh jag håller alla mina tummar och tår för er imorgon, att de säger det ni vill höra <3

Puss Jess!

2011-05-11 @ 22:18:12
URL: http://www.fyraifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0